EngLish Grade 11: Unit 1. THE GENERATION GAP Part V. READING - Exercise 9. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions. - Sach hay, Top 10 hay nhat, NCKHSPUD, SKKN, Hoi dap


Giảm giá khủng: BLACK FRIDAY + PAYDAY THÁNG 12 >--> Bấm xem Máy trợ giảng giá rẻ -> Bấm vào đây ...Lịch tết đẹp==> Bấm vào đây ...

Máy trợ giảng giá rẻ, Bấm vào đây
Cho tóc luôn dày và mượt - ngăn rụng tọc - giữ thanh xuân, Bấm vào đây

EngLish Grade 11: Unit 1. THE GENERATION GAP
Part V. READING - Exercise 9. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions. 

Unit 1. THE GENERATION GAP
Exercise 9. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.
Stella McCartney was born in 1972, the daughter of pop star Sir Paul McCartney. She is the youngest of three sisters. One sister is a potter and the other sister does the same job as their mother used to do - she works as a photographer. Stella's brother, James, is a musician. Stella first hit the newspaper headlines in 1995 when she graduated in fashion design from art college. At her final show, her clothes were modeled by her friends, Naomi Campbell and Kate Moss, both well-known models. Unsurprisingly, the student show became front-page news around the world. Stella hadn't been in the news before as a fashion designer but she had spent time working in the fashion world since she was fifteen. In March 1997, Stella went to work for the fashion house Chloe. People said the famous fashion house had given her the job because of her surname and her famous parents but Stella soon showed how good she was. She designs clothes which she would like to wear herself, although she's not a model, and many famous models and actors choose to wear them. In 2001 Stella started her own fashion house and has since opened stores around the world and won many prizes. A lifelong vegetarian, McCartney does not use any leather or fur in her design. Instead, she uses silk, wool and other animal-derived fabrics.
118. Which of the following is NOT true about Stella's family?
A. She has three sisters.                      
B. One of her sisters is a photographer.
C. She is the youngest.                       
D. Her father is a famous singer.
119. Stella, Naomi Campbell and Kate Moss ____.
A. met for the first time at her fashion show               
B. are very famous fashion models
C. had been friends before 1995                                
D. all performed at the final show in 1995
120. Which of the following is TRUE about the show?
A. Everyone was surprised when Stella's show was successful.
B. The models performed clothes designed by Stella.
C. The show was the last show of Stella.
D. There was no one famous appearing in the show.
121. Stella thinks about the kinds of clothes that ____.
A. famous people like to wear                                                
B. she likes to wear
C. well-known models perform beautifully                            
D. bring her prizes
122. The word “lifelong” in the passage is closest in meaning to ____.
A. permanent              
B. inconstant              
C. temporary              
D. changing
Exercise 10. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions.
In American, although most men still do less housework than their wives, that gap has been halved since the 1960s. Today, 41 per cent of couples say they share childcare equally, compared with 25 percent in 1985. Men's greater involvement at home is good for their relationships with their spouses, and also good for their children. Hands-on fathers make better parents than men who let their wives do all the nurturing and childcare. They raise sons who are more expressive and daughters who are more likely to do well in school - especially in math and science.
In 1900, life expectancy in the United States was 47 years, and only four per cent of the population was 65 or older. Today, life expectancy is 76 years, and by 2025, it is estimated about 20 per cent of the U.S. population will be 65 or older. For the first time, a generation of adults must plan for the needs of both their parents and their children. Most Americans are responding with remarkable grace. One in four households gives the equivalent of a full day a week or more in unpaid care to an aging relative, and more than half say they expect to do so in the next 10 years. Older people are less likely to be impoverished or incapacitated by illness than in the past, and have more opportunity to develop a relationship with their grandchildren.
Even some of the choices that worry people the most are turning out to be manageable. Divorce rates are likely to remain high, and in many cases marital breakdown causes serious problems for both adults and kids. Yet when parents minimize conflict, family bonds can be maintained. And many families are doing this. More non-custodial parents are staying in touch with their children. Child-support receipts are rising. A lower proportion of children from divorced families are exhibiting problems than in earlier decades. And stepfamilies are learning to maximize children's access to supportive adults rather than cutting them off from one side of the family.
123. Which of the following can be the most suitable heading for paragraph 1?
A. Men's involvement at home
B. Benefits of men's involvement at home
C. Drawbacks of men's involvement at home
D. Children studying math and science
124. Nowadays, ____ of men help take care of children.
A. 50%                       
B. 41%                       
C. 25%                       
D. 20%
125. According to the writer, old people in the USA ____.
A. are experiencing a shorter life expectancy
B. receive less care from their children than they used to
C. have better relationships with their children and grandchildren
D. may live in worst living conditions
126. Which of the following is NOT true about divorce rates in the USA?
A. They will still be high.
B. They can cause problems for both parents and children.
C. More problems are caused by children from divorced families.
D. Children are encouraged to meet their separate parents.
127. The word "equivalent” in paragraph 2 is closest in meaning to ____.
A. comparable                        
B. opposed                 
C. dissimilar               
D . constrasting
128. The word "manageable” in paragraph 3 is closest in meaning to ____.
A. difficult                  
B. challenging                        
C. demanding             
D. easy
129. The word “this” in the paragraph 3 refers to ____.
A. getting divorced                                         
B. minimizing conflict
C. causing problems to kids                           
D. maintaining bonds
130. According to the writer, the future of American family life can be ____.
A. positive                  
B. negative                 
C. unchanged             
D. unpredictable
EngLish Grade 11: Unit 1. THE GENERATION GAP
Exercise 9. Read the following passage and mark the letter A, B, C, or D to indicate the correct answer to each of the questions. 
(Bài tập Tiếng Anh lớp 11 có đáp án Unit 1 - Phần 5)






Liên quan
==> Tất tần tật kiến thức Tiếng Anh 11
==> Tìm hiểu kiến thức Tiếng Anh 11 - UNIT 1
English, English 11, Học tiếng Anh, Kiến thức, Kiến thức THPT, Lớp 11, Tiếng Anh, Tiếng anh 11,

Đáp án

Hướng dẫn xem đáp án

- Bước 1: Soạn tin: HS 35038 gửi  8785

- Bước 2: Sau khi nhận được mã, bạn nhập mã vào khung bên dưới và bấm vào nút xác nhận.

- Bước 3: Bấm vào nút Xem bài để xem đáp án


Nhập mã:

Lưu ý: Phí tin nhắn 15k
Những cuốn sách hay nên đọc - Bấm vào đây
Thống kê điểm chuẩn lớp 10 nhiều năm - Bấm vào đây
Tải SKK+Tài liệu - Bấm vào đây

loading...

0 comments Blogger 0 Facebook

Post a Comment



 
Sach hay, Top 10 hay nhat, NCKHSPUD, SKKN, Hoi dap ©Email: tailieuchogiaovien@gmail.com. All Rights Reserved. Powered by >How to best
Link:Bantintuvan|tailieusupham|khoahocsupham|SKKN hay|Soidiemchontruong|dayvahoctot|diemthivao10hoctrenmobile|tradiemthituyensinh|Travel - Du lịch
Lớp 9: Ngữ văn | Toán | Tiếng Anh |Lịch sử |Địa lí | GDCD |
Trắc nghiệm lớp 9: Lịch sử
Lớp 12Ngữ văn|Toán|Tiếng Anh| Hóa học | Sinh học | Vật lí |Lịch sử|Địa lí|GDCD|
Top